Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienso.vibm.vn/handle/VLXD/577
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorBan Kỹ thuật TCVN/TC 176 Quản lý chất lượng và đảm bảo chất lượng-
dc.coverage.temporalHiện hành-
dc.date.accessioned2016-12-02T02:50:11Z-
dc.date.available2016-12-02T02:50:11Z-
dc.date.issued2008-
dc.identifier.otherT8A030-
dc.identifier.urihttp://thuvienso.vibm.vn/handle/VLXD/577-
dc.format.extent30 cm.-
dc.format.medium25 tr.-
dc.language.isovie-
dc.publisherBộ KH&CN-
dc.titleTCVN ISO/TS 22003:2008 Hệ thống quản lý an toàn thực phẩm - Yêu cầu đối với các tổ chức đánh giá và chứng nhận hệ thống quản lý an toàn thực phẩm-
dc.title.alternativeFoot safety management systems - Requirements for bodies providing audit and certification of food safety management systems-
dc.description.versionBiên soạn mới-
dc.title.subtitleFoot safety management systems - Requirements for bodies providing audit and certification of food safety management systems-
Appears in Collections:08. Chứng nhận và đánh giá sự phù hợp

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : TCVN ISO-TS 22003-2008_1.PDF
  • Description : 
  • Size : 6,81 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.