Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienso.vibm.vn/handle/VLXD/577
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ban Kỹ thuật TCVN/TC 176 Quản lý chất lượng và đảm bảo chất lượng | - |
dc.coverage.temporal | Hiện hành | - |
dc.date.accessioned | 2016-12-02T02:50:11Z | - |
dc.date.available | 2016-12-02T02:50:11Z | - |
dc.date.issued | 2008 | - |
dc.identifier.other | T8A030 | - |
dc.identifier.uri | http://thuvienso.vibm.vn/handle/VLXD/577 | - |
dc.format.extent | 30 cm. | - |
dc.format.medium | 25 tr. | - |
dc.language.iso | vie | - |
dc.publisher | Bộ KH&CN | - |
dc.title | TCVN ISO/TS 22003:2008 Hệ thống quản lý an toàn thực phẩm - Yêu cầu đối với các tổ chức đánh giá và chứng nhận hệ thống quản lý an toàn thực phẩm | - |
dc.title.alternative | Foot safety management systems - Requirements for bodies providing audit and certification of food safety management systems | - |
dc.description.version | Biên soạn mới | - |
dc.title.subtitle | Foot safety management systems - Requirements for bodies providing audit and certification of food safety management systems | - |
Appears in Collections: | 08. Chứng nhận và đánh giá sự phù hợp |
Files in This Item:
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.